torsdag 30 maj 2013

Upprop!

NU ÄR DET dags för alla medlemmar att göra en insats för att vår senaste antologi, Landet som sprängdes, når ut till läsarna. Som arbetarskrivare inbjuds vi inte till teves mjuka soffor. Vi får heller inte de feta rubrikerna på tidningarnas kultursidor. Nu är det ingenting vi strävar efter, men vi vill att våra viktiga berättelser ska spränga som maskrosor genom den borgerliga kulturella asfalten. Vi vill bli lästa. Vi vill göra skillnad. Vi vill förändring!

VI SKRIVER OM KLASS med klass. I vår senaste bok deltar 35 författare med skildringar över hur vårt samhälle sprängs sönder. Vi ställer krav på de krafter i samhället som politiskt verkar, eller borde verka, för ett solidariskt och humant samhälle. Vi vill att de köper, läser och berörs av våra antologier. Vår senaste bok har vi kunnat ge ut tack vare ekonomiskt stöd från bland annat Transport, Byggnads, SEKO och ABF.

NU ÄR DET dags att medlemmarna gör sitt också! Vi behöver sälja 200 exemplar av Landet som sprängdes under det här året. Förvånansvärt få medlemmar har köpt boken. Det är oroande. Styrelsen kan inte ensam nå målet. Vi vill därför uppmana alla medlemmar att köpa en bok var! Vi sänker priset till 100 kronor! Porto tillkommer. Köp boken! Ge bort en bok i sommar, eller sälj den vidare. Ett sådant stödköp av våra egna medlemmar är inte en vädjan, det är en uppmaning. Ska vi ställa krav på andra behöver vi själva föregå med gott exempel. Gör en insats för din förening!

VI VILL FORTSÄTTA ge ut antologier. Redan nästa vår, 2014, ska våra medlemmar kunna se sina texter publicerade i antologin som har arbetsnamnet Berätta om ditt arbete.  GÖR DIN BESTÄLLNING redan idag. Vänta inte! Skicka ett mejl till vår kassör Monica Pettersson: monica@carlsborg.net


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar